Karaman Barosu 2015-2016 Baro Başkanı

2015-2016 Baro Başkanı

08 Şubat 2015 | | Haberler | 2015-2016 Baro Başkanı için yorumlar kapalı

Şubat 2015 tarihinde Karaman Yeni Baro Başkanı seçilen Avukat Oktay Yılmaz, görevi Avukat Bayram Ali Bulut’tan devraldı.

Karaman Barosu’nun yeni başkanı olan Av.Oktay Yılmaz; “Gerçekleştirdiğimiz seçimlerde aday olmayıp şahsımı destekleyen, Karaman Barosu’nun en fazla Başkanlığını yürüten, değerli ağabeyim Av.Bayram Ali Bulut’a teşekkür ediyorum. Bizlere gösterdiği örnek davranış ve hizmetlerinden dolayı bu plaketi kendisine hediye ediyorum” dedi.

Görevi devreden Av.Bayram Ali Bulut yaptığı konuşmada;

“Değerli arkadaşlar 1990 yılında başlayan hizmetime genç ve başarılı bir arkadaşıma devir etmenin huzur ve mutluluğu içerisindeyim. Bu zamana kadar çalışmalarımda yanımda yer alan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür eder yeni seçilen Başkan ve ekibine başarılar dilerim.” dedi.

Av.Oktay Yılmaz’ın Baro yönetim kurulunda:

“Fatih Akpınar, Mustafa Çınar, Gonca Mavi, Murat Öztürk, Halil Gençer, Yılmaz Dinler, Mehmet Ayçiçeği, Hacı İbrahim Yıldızbaş, Disiplin Kurulu, Hatice Zengin Kelleci, Eda Kondur, Tuba Karakuş, Baro Denetim Kurulu, Sezai Öcal, Mecit Altun, Özgür Soyalan. Barolar Birliği üyeliklerine ise Bayram Ali Bulut, Mehmet Ayçiçek.” bulunmakta.

Etiketler: , ,